Úvod » Aktuality

HODNOCENÍ UTKÁNÍ KP ŽÁKŮ

publikováno 28.09.2014

V dalším kole KP mladších žáků , jsme zavítali na hřiště soupeře FC Svratky Brno. Již tradičně se dal očekávat vyrovnaný a hlavně pohledný fotbalový zážitek. Což jsme si trenéři na obou stranách pochvalovali. Náš team se na utkání těšil a kluci se rozhodli dát do utkání všechno. Přesto že jsme byli oslabení o část obranného pilíře, dokázali jsme akce soupře zavčasu likvidovat. Na obou stranách se hrál opětovně bojovný technický a líbivý fotbal, který diváci odměňovali častým potleskem. Postupně ale tlak našeho teamu narůstala my se konečně ujali vedení 0:1 ( Ondřej Šedivý) . Soupeř neskládal zbraně a pouštěl se do pohledných akcí které  většinou končili na naši důsledné obraně. Naši hráči samozřejmě nezaspali a dál se snažili o vstřelit další branky z různých pozic. _Leč nedařilo se umístit střely tak aby skončily za zády soupeřova brankáře. Do kabin jsem tedy odcházeli s hubeným vedením 1:0. O přestávce si ale kluci svorně slíbili že zabojují a rozhodnou definitivně.(:o)
V druhém poločase po oboustranně pěkných akcích hrál pěkný dramatický fotbal. Po odstřelování branky soupeře kdy se nám stále nedařilo vstřelit branku, přišla velmi pohledná rychlá akce, kdy krásnou přihrávkou našel chytře Christos Busios nabíhajícího záložníka Honzu Dvořáka který bez přípravy nádherně z úhlu zavěsil pod víko soupeřovi svatyně (0:2). Tato branka se ukázala jako rozhodující ve vývoji utkání. Soupeř sice z rychlých protiútoků několikrát zahrozil, tu se svými bravurními a reflexními zákroky ukázal v plné parádě i brankář Patrik Tetřev. Obrana spolehlivě chránila své území a dokonce při jedné z akcí, přešel obránce Dan Šedivý rychlým sprintem do protiútoku a krásnou prudkou střelou označkoval horní tyč soupeřovy branky. Akce která hodně volala po gólu.  V závěru svou druhou brankou v utkání definitivně stvrdil pravačkou naše vítězství Ondřej Šedivý.(0:3 ) (:o) Za velmi dobře odvedený výkon si zaslouží pochvalu všichni hráči našeho teamu.   J.U.  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil PBendová | 29.09.2014 17:11
Kluci zářili, byla to atraktivní a chvílemi nervydrásající podívaná Ale hlavně se, doufám, nikdo nezranil.. Kluci, jen tak dál!!

Aktualita

Nominace na sobotní utkání 15.6.KP Dorostu ČAFC Židenice- Soběšice
Ahoj všem, Zde uvádím nominaci na sobotní utkání 15.6. KP st dorostu . Čas srazu v 11:15 hod ( utkání od 12:15hod) Hřiště : ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery